Reset Password

Your search results

Kurhotel Skodsborg

5Danmark

Beskrivelse

Velkommen til Kurhotel Skodsborg, et internationalt kurhotel baseret på enkle nordiske traditioner, hvor natur, historie og skønhed smelter sammen med viden, passion og innovation.

Spapakker på Kurhotel Skodsborg

Spa Stay

1 x overnatning
1 x morgenbord
1 x 3-retters middag inkl. vinmenu
Fri adgang til spaområde
Inkl. badekåbe og tøfler

Fra 1500 DKK pr. person i delt standard dobbeltværelse

Treat Ophold

1 x overnatning
1 x morgenbord
1 x 3-retters middag inkl. vinmenu
1 x Nordic Afternoon Tea
1 x De-stress massage (50 min.)
Fri adgang til spaområde
Inkl. badekåbe, håndklæde, tøfler og baderitual-kit

Fra 2500 DKK pr. person i delt standard dobbeltværelse

Luxury Treat Ophold

1 x overnatning
1 x morgenbord
1 x 3-retters middag inkl. vinmenu
1 x Nordic Afternoon Tea og et glas champagne
1 x De-stress massage (80 min.)
Fri adgang til spaområde
Inkl. badekåbe, håndklæde, tøfler og baderitual-kit

Fra 2950 DKK pr. person i delt standard dobbeltværelse

Kurhotel Skodsborg

Velkommen til Kurhotel Skodsborg, et internationalt kurhotel baseret på enkle nordiske traditioner, hvor natur, historie og skønhed smelter sammen med viden, passion og innovation. Målet er at opfylde selv de mindste af dine ønsker, så du kan slappe af, lade op og vende hjem med ny energi.

Nyd de luksuriøse faciliteter, oplev hotellets royale historie og udnyt deres 115 års erfaringer med det sunde liv.

Værelserne og suiterne er nyrenoveret i 2016 og tilbyder en bred vifte af moderne skandinavisk design. Brugen af lys og komfort i værelsernes indretning fokuserer på at kunne tilbyde gæsterne, komplet afslapning og ro. Da det er et wellness hotel, promovere de en sund livsstil, ved at gøre alle værelser røgfrie.

Alle værelser har eget badeværelse, med gratis spa toiletartikler, hårtørrer, badekåber, tøfler, TV og allergivenlige dyner og puder.

Spa og Fitness

Hotellets spa og fitnesscenter er designet af Henning Larsen Architects, der har skabt et arkitektonisk paradis med enkelthed og lys. Få daglig glæde af de nøje udvalgte, moderne træningsmaskiner med udsigt til skov og hav. Du har en træner til at rådgive dig, når du ønsker det, og kan deltage i de mere end 100 ugentlige holdaktiviteter, som passer til alle aldre og behov. Du kan deltage i CrossFit, Yoga, TRX, Aqua fitness, Udendørs træning og meget mere.

En afslappet rejse i et sanseligt spaområde bestående af 16 forskellige varme og kølende oplevelser som blandt andet består af; Hydrospa på 100 m2 med grotte og massagedyser, udendørs jacuzzi, infrarød varme, soft sauna, hot sauna, hot & cold showers, salt”grotte”, fodbad, damp bad, Rasul, den helt unikke Spa Rain samt svømmebassin på 21 meter. Nyd også roen i den skønne Relax lounge.

Nyd en unik dag i Skodsborg Spa med de mange bade og vandoplevelser som giver dig mulighed for at koble af, opleve velvære, få udrenset kroppen og styrket dit immunforsvar.

I Skodsborg Spa er der dagligt en guide fra Team Skodsborg Spa til at guide og vejlede dig i benyttelsen af hele spaområdet så din oplevelse bliver så god som mulig.

Restaurant by Kroun

I stueplan med udsigt ud over Øresund, finder du The Restaurant by Kroun Tæt på himlen, havet og hjorten – omgivet af lys og luft selv i den mørke årstid. Menu og vinmenu er lagt i hænderne på hotellets kompetente team; du læner dig bare tilbage og nyder en eksklusiv gourmet-oplevelse med hjertelig gæstfrihed.

Roen sænker sig, og tallerkenens indhold byder på den nordiske puls, et berigende pulsslag, hvor køkkenchef Erik Kroun udfolder sit talent i et simpelt udtryk med masser af smag – smukt, enkelt, naturligt og med substans.

The Brasserie

Nyd en udvalgt menu i uformelle omgivelser på 3. sal med en ekseptionel udsigt til skov og strand – kendetegnet ved Skodsborgs beliggenhed. Her spiser du også morgenmad ved solopgang – eller lidt senere.

Om sommeren er terrassen den ultimative danske rivieraoplevelse til cocktails og snacks. I brasseriet sammensætter du en menu på 3-4 retter fra á la cartekortet. Eller du vælger ”Måltidet”, retten som kan det hele, og hver dag bliver kreeret af køkkenchef, Erik Kroun.

I Brasseriet tilbydes et bredt udvalg af klassiske vine – både på glas og flaske – samt udvalgte flaskeøl, sodavand og safter.

The Lobby

Velkommen til Kurhotel Skodsborgs pulserende hjerte, The Lobby.

Til tider er stemningen i The Lobby afslappet, næsten meditativ, når gæsterne slapper af over en kop kaffe, med en bog eller et magasin, eller fortaber sig i en intim samtale. Andre gange kan stemningen være hurtigere og mere intens, når gæsterne nyder deres mad, mødes med gamle og nye venner eller fester.

Hver søndag fra kl. 12.00 til kl. 15.00 kan du nyde den nye luksuriøse brunchoplevelse i Kurhotel Skodsborgs pulserende hjerte: The Lobby. Du vælger selv, om du vil slappe af i de bløde komfortable loungesofaer eller nyde brunchen ved bistrobordene ved baren.

Ilden knitrer i pejsen, og den behagelige loungemusik – eller det perfekte lydbillede kreeret af udvalgte unge klassiske musikere – skaber den perfekte atmosfære til at slappe af og nyde maden og selskabet.

De fleste af retterne er hjemmelavede og kreeret specielt til Kurhotel Skodsborg – lige fra brød og croissanter over ”nutellaen” til pølserne, den rørte tatar og de mange andre lækkerier.

Brunchen inkluderer små desserter og petitfours fra Kurhotel Skodsborgs in-house konditor samt kaffe, te, juice og et glas Champagne.

Brunchen er ikke kun smuk og fyldt med smag; den er også udviklet, så du får masser af sunde umættede fedstoffer og oxidanter; hvilket gør den perfekt til restitution efter en workout eller en behandling i Spa Beauty.

1. Udfyld formularen. Jo flere oplysninger des bedre

2. SpaPakker.dk sørger for at du bliver kontaktet vedr. din valgte tur

3. Vores service er gratis og uforpligtende med prisgaranti

Udfyld felterne herunder og vi sørger for at du bliver kontaktet vedr. din spatur – Kvit og frit.
Vores spakoncept er enkelt.

Pris
Price per night: Fra 2.500 DKK
Adresse
Address: Skodsborg Strandvej 139
City:
Zip: 2942 Skodsborg
Country: Danmark
Om Spa hotellet
Property ID: 29210
Telefon: +45 45585800
Email: booking@skodsborg.dk
Hjemmeside: www.skodsborg.dk
Land: Danmark
Stjerner: 5
Hotel faciliteter
Other Features
Fitness
Gourmet
Gratis parkering
Gratis WiFi
Lobby
Møde-/festlokale
Wellnessbehandlinger

Availability

november 2020
MTiOToFLS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
december 2020
MTiOToFLS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
past
today
booked
Fra 2.500 DKK pr. nat

Book Now

Add to Favorites
Contact Owner
Share
  • Udvidet søgning

x