Reset Password

Your search results

Alter Meierhof Vitalhotel

5Tyskland

Beskrivelse

Dette 5-stjernede hotel ligger ved Flensborg Fjord i Glücksburg. Slap af i det 1400 m² storespa-område eller i den udendørs swimmingpool i haven, som har en vidunderlig udsigt over fjorden.

Spapakker på Alter Meierhof Vitalhotel

Tid til sanserne

2 x overnatning
2 x morgenmad
1 x 3-retters middag Brasserie
1 x delkropsmassage (30 min.)
1 x ansigtsbehandling (80 min.)
Fri adgang til spaområde
Inkl. frisk frugt på værelset ved ankomst, badekåbe til leje og tøfler

Fra 3.576 DKK pr. person i delt dobbeltværelse
Fra 4.768 DKK i enkeltværelse

Orient

2 x overnatning
2 x morgenmad
2 x 3-retters middag Brasserie
1 x hamam ceremoni (60 min.)
1 x klassisk ansigtsbehandling (60 min.) eller helkropsmassage (50 min.)
1 x efterfølgende kropsbehandling (20 min.)
Fri adgang til spaområde
Inkl. frisk frugt på værelset ved ankomst, badekåbe til leje og tøfler

Fra 4.694 DKK pr. person i delt dobbeltværelse
Fra 5.886 DKK i enkeltværelse

Velvære for to

3 x overnatning
3 x morgenmad
1 x 3-retters middag Brasserie
1 x 3-retters middag i badeåbe i Vitalbar
1 x tapasaften i Bodega
1 x klassisk ansigtsbehandling (70 min.) eller helkropsmassage (60 min.)
1 x manicure inkl. lak (60 min.), pedicure inkl. lak (60 min.)
1 x bad eller rasul ceremoni (30 min.)
Fri adgang til spaområde
Inkl. frisk frugt på værelset ved ankomst, badekåbe til leje og tøfler

Fra 5.699 DKK pr. person i delt dobbeltværelse
Fra 7.488 DKK i enkeltværelse

Alter Meierhof Vitalhotel

Dette 5-stjernede hotel ligger ved Flensborg Fjord i Glücksburg. Slap af i det 1400 m² storespa-område eller i den udendørs swimmingpool i haven, som har en vidunderlig udsigt over fjorden.

Værelser

Alter Meierhof råder over 54 værelser og suiter med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord, den omgivende skov eller bydelen Meierwik. Hvert værelse er unikt, ingen værelser er ens. I alle værelser og suiter er der kælet for detaljerne, sikret høj komfort og en tidløs elegance. Værdifulde antikviteter, egetræsparket, skønne fjerdyner.

Du bliver budt velkommen med frisk frugt på værelset. De sørger hver dag for, at du har frisk danskvand på værelset. Din badekåbe og klip-klapper ligger klar til dig og dine besøg i Hof-Therme. Og hver morgen vækkes dine smagssanser med et rigt udvalg af morgenmad.

Spa og wellness

Træd ind i en anden verden. »Karsilama« – det betyder hjertelig velkommen i det orientalske spa-område i Vitalhotel Alter Meierhof. Vores Hof-Therme, der er inspireret af den arabiske badekultur, er et smukt wellness-område og helt perfekt, når du ønsker at lade hverdagens stress bag dig og nyde ro og velvære.

Her venter 1.400 smukt indrettede kvadratmeter på dig, inspireret af badekulturen fra Orienten, en tyrkisk Hamam, et tropisk Rasul-bad, en eksklusiv Shiseido beautyfarm og opvarmede pools indendørs og udendørs. Find ekstra afslapning i vores saunalandskab med finsk sauna, sten-dampbade med inspiration i det antikke stendampbad, i Tepidarium og i hø-aromabad.

Vitalbaren er det kulinariske mødepunkt i Hof-Therme. Vi går vores egne veje her. Allerede kl. 7 har vi morgenmad til de morgenfriske svømmere med friske croissants, vitalmüsli, appelsinjuice og kaffe klar. Eller hvad med at indtage en frisk salat til frokost? Nyd den i en af vores strandkurve. Eller hvad med en frugtig-frisk cocktail på drømmesengen ved poolen? Om aftenen kan du indtage din aftensmad afslappet og i badekåbe – selvfølgelig med ledsagende vine og den vanlige hjertelige service.

Nyd deres sten-dampbad, hvor glohede mineralsten nedsænkes i vand og frigiver dampbad med værdifulde og virkningsfulde mineraler. Oplev de æteriske dampe i hø-aromabadet. Slap af i 80 graders varme i den finske sauna og oplev deres Hof-tepidarium med hed damp og æteriske olier.

En Hamam-ceremoni er ubeskrivelig, den skal opleves for at kunne forstås. De to tyrkiske Tellaks, Ertan Ersan Sadik og Mustafa Kemal Boncuk ledsager dig på en rejse ind i den traditionelle orientalske badekultur. Iført Pestemal, det tynde tyrkiske badehåndklæde, træder du ind i dampbadet. Dine muskler slapper af, hudens porer åbner sig, og ceremonien under hvælvingerne i vores Hamam-tempel indledes med varme vandgus fra osmaniske kobberskåle.

Oplev Rasul-ceremonien, der forener årtusinde gammel viden om sundhed, hudpleje og skønhed på harmonis vis. Så snart du sidder i dampbadet, opvarmes dette langsomt. Aromatisk urteduft fylder rummet og spreder et strejf af 1001 nat.

Forkæl dig selv med en wellnessbehandling – Om du vælger hot stone-massage eller Pantai Lunar med duftende urtebolde eller en Ayuveda-behandling, en oliemassage på panden eller en firhændig Abhyanga-massage – det omfattende udvalg af massageformer i Hof-Therme dækker alle ønsker. Kropsbehandlinger, bad i kar og virkningsfulde behandlinger sørger for afslapning og vitalitet.

Rund din oplevelse af med afslapning i det hyggelige stille-område eller nyd en forfriskning i Vitalbaren. Det særlige highlight i Hof-Therme er store og opvarmede indendørs og udendørs pools. Mens du svømmer har du en helt fantastisk udsigt over fjorden til den danske kyst.

Forplejning

Dagen på Alter Meierhof starter med en lækker morgenbuffet, som er inkluderet i værelsesprisen. Om aftenen kan man besøge den 2-stjernede Michelin-restaurant Meierei Dirk Luther, som byder på panoramaudsigt over Østersøen og den danske kyst.

1. Udfyld formularen. Jo flere oplysninger des bedre

2. SpaPakker.dk sørger for at du bliver kontaktet vedr. din valgte tur

3. Vores service er gratis og uforpligtende med prisgaranti

Udfyld felterne herunder og vi sørger for at du bliver kontaktet vedr. din spatur – Kvit og frit.
Vores spakoncept er enkelt.

Pris
Price per night: Fra 3.422 DKK
Minimum no of nætter: 2
Adresse
Address: Uferstraße 1
Zip: 24960
Country: Tyskland
Om Spa hotellet
Property ID: 28586
Rooms: 54
Telefon: +49 4631 61990
Email: reservierung@alter-meierhof.de
Hjemmeside: www.alter-meierhof.de
Land: Tyskland
Stjerner: 5
Hotel faciliteter
Other Features
Bar
Fitness
Gourmet
Gratis parkering
Gratis WiFi
Indendørs Pool
Jacuzzi
Massage
Michelin-restaurant
Sauna
Spa- og wellnessbehandlinger
Terrasse
Tyrkisk bad/dampbad
Udendørs Pool

Availability

maj 2022
MTiOToFLS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
juni 2022
MTiOToFLS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
past
today
booked
Fra 3.422 DKK pr. nat

Book Now

Add to Favorites
Contact Owner
Share
  • Udvidet søgning

Peter

x